«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

انگلیس، چین را بزرگترین چالش آتی خود دانست

انگلیس، چین را بزرگترین چالش آتی خود دانست مقام رده بالای اطلاعاتی انگلیس گفته چین تا سال 2030 به «بزرگترین چالش» برای منافع خارجی و امنیت اقتصادی این کشور تبدیل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، «آدریان برد»، رئیس سازمان اطلاعات دفاعی انگلیس مدعی شد، چین تا سال ۲۰۳۰ تبدیل به «بزرگترین چالش» برای امنیت اقتصادی و منافع خارجی لندن خواهد شد.

 

به نوشته خبرگزاری «پرس اسوسیشن»، این مقام اطلاعاتی رده‌بالای انگلیس در یک سخنرانی، چین را به تلاش برای اخلال در زنجیره تامین فن‌آوری‌ها و مواد مهم مرتبط با آنها متهم کرد گفت و لندن باید نسبت به «چالش‌های چین هوشیار باشد.»

 

آدریان برد همچنین ادعا کرد که کشورش با «تهدید فزاینده» ارتش و جاسوس‌های چین مواجه است.

 

پیش از صحبت‌های این مقام اطلاعاتی انگلیسی، «ریشی سوناک»، نخست وزیر انگلیس نیز ادعا کرد، چین «بزرگترین چالش دوران» و «تنها کشور دارای نیت و ابزارهای لازم برای تغییر شکل دادن نظم جهانی» است.

 

به نوشته این خبرگزاری انگلیسی، چند نماینده پارلمان انگلیس فشار را بر دولت سوناک برای در پیش گرفتن یک موضع تندرو تر در قبال چین از جمله زدن برچسب «تهدید علیه امنیت انگلیس» به پکن افزایش داده‌اند.

 

سوناک با وجود اتهام‌زنی‌هایش علیه چین در عین حال تعامل با این کشور در زمینه طیفی از مسائل را ضروری خوانده است.

 

آدریان برد در سخنرانی برای اعضای «انستیتوی خدمات متحد سلطنتی» انگلیس به سراغ اتهام‌زنی علیه روسیه رفته و مدعی شد این کشور «در منطقه یورو-آتلانتیک به عنوان بزرگترین تهدید علیه سرزمین بریتانیا تا سال 2030 باقی می‌ماند.»

 

او همچنین اضافه کرد، مساله‌ای که به طرزی فزاینده روشن می‌شود این است که امنیت اروپا «از امنیت کلیت جهان چه در حوزه نتایج فعالیتهای دولتی، چه در حوزه تغییرات آب‌وهوایی و چه در حوزه نگرانی ها درباره سلامت جهانی غیرقابل تفکیک است.»

 

نخست وزیر انگلیس آبان ماه سال گذشته نیز در جریان شرکت در اجلاس سران گروه 20 در شهر بالی اندونزی مدعی شده بود، چین چالشی نظام‌مند را متوجه ارزش‌ها و منافع کشورش کرده و نمایانگر «بزرگترین تهدید دولتی علیه امنیت اقتصادی» کشورش است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار